Доставка 1-3 дни❄️

Бърза доставка 1-3 дни.

It's time to shred! ❄️

Search

Сезон 2024 - BATALEON SNOWBOARDS празнува 20-та година от създавенто си.

 

BATALEON SNOWBOARDS е марка , която се гордее с уникалния си дизайн Triple Base Technology (3BT™). Фирмата е основана през 2000 г. от холандеца Йорген Карлсон. Благодарение на своята страст към сноуборда той се насочва към това да изучи физиката зад самите дъски. Така Йорген стига до идеята за 3BT и SideKick технологиите. Именно те отличават толкова много BATALEON oт останалите брандове:

  • завиването става изключително плавно;
  • елиминира се неприятното закачане на кантовете, докато карате уреди в парка;
  • добавят супер плаваемост в дълбокия сняг.
Сноубордове Bataleon

Технология на сноубордоветеBataleon / снимка: Bataleon

”3BT” е 3D форма на носа и опашката, а Sidekick e огъването на самата дъска в близост до контактните точки със снега. Всъщност 3BT представлява цяла философия, като всеки модел на Bataleon е с 3D shape на носа и опашката, но не еднакво огънат, а в различна степен, в зависимост от неговата насоченост – фрийстайл, фрийрайд, all-mountain.

Сноубордовете Bataleon са изработени от висококачествени материали и се отличават с уникални графики и форми, които са подходящи за карачи от всички нива и стилове на каране.

Сноубордовете Bataleon

Сноубордовете Bataleon са изработени от висококачествени материали / снимка: Bataleon

„В Bataleon Snowboards ни впечатлява тяхната издръжливост, иновативност и стил. Усетихме, че това са дъските, с които се забавляваме най-много, както в курорта, така и извън него. Затова в SHRED HOUSE залагаме на тази марка.“